Werken bij

60 jaar geleden startte Jan van Bergen accountantskantoor Van Bergen in Nijmegen. Het familiebedrijf bestaat uit een hecht team van meer dan 13 medewerkers. Een jonge vibe, een gezellig team, innovatief en ondernemen met het hart is hoe je ons team kunt omschrijven.

Momenteel hebben we onderstaande vacature openstaan:

”Ik werk met heel veel plezier voor Van Bergen Ondernemerszaken. We zijn een klein bedrijf en hebben daardoor een hechte en gezellige sfeer.
Ik kan Van Bergen zeker aanbevelen als werkgever voor mensen die op zoek zijn naar een persoonlijke en warme werkomgeving waar je veel kunt leren en waar je jezelf kunt ontwikkelen.”

Pim | Assistent accountant (beginnend)

”Bij Van Bergen is iedereen gelijk. Geen strakke pakken of formele praatjes, maar een laagdrempelige informele sfeer. Ze bieden niet alleen een baan, maar ook veel mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Er wordt goed gezorgd voor het personeel. We zijn één hecht team. Dus waar wacht je nog op? Kom bij ons werken en ervaar het zelf!”

Dorothé | Salarisadministrateur

”Bij Van Bergen is er een laagdrempelige en persoonlijke sfeer. Er is veel ruimte om je verder te ontwikkelen en door te studeren. Daarnaast is Van Bergen erg flexibel. Werk je een dagje liever thuis, omdat dat beter uitkomt, dan is dat altijd mogelijk. En daarnaast wordt je heel vrij gelaten in het indelen van jouw dagen.”

Lissy | Belastingadviseur / assistent accountant

”Al vier jaar lang geniet ik van mijn werk bij Van Bergen. Er is hier geen sprake van hiërarchie. We zijn allemaal gelijk en iedereen wordt evenveel gewaardeerd voor zijn of haar inspanningen. Het compacte team, de flexibiliteit en de ruimte om mij te kunnen ontwikkelen maken deze werkplek uniek en speciaal. Ik kijk er naar uit om hier nog vele jaren met plezier te werken.”

Ali | Assistent-accountant / Supervisor

Kom jij ons team versterken?

Momenteel hebben we onderstaande vacature openstaan:

Open sollicitatie

Bij Van Bergen Ondernemerszaken staan we ook zeker open voor open sollicitaties. Zie jij jezelf werken in ons team voor een functie in accountancy of fiscale praktijk?

Stuur dan je open sollicitatie (CV + motivatiebrief) naar info@van-bergen.nl (t.n.v. Jeroen van Bergen, Maerten Kurdela).

Werken bij Van Bergen Ondernemerszaken

Wij ondernemen met hart voor de zaak. Als kantoor met de nodige kwaliteitskeurmerken zijn wij in staat om de klant in alle specialismen op topniveau van dienst te zijn.

Je werkt in een gezellig team in het hartje van Nijmegen. Afgezien van de basis kernwaarden als professionaliteit en integriteit zijn onze kernwaarden bovendien: ‘samen met elkaar’, ‘met het hart’ en ‘Innovatief.

Onze slogan is ‘hart voor de zaak’, maar dat kan naar ons idee alleen worden nagestreefd bij onze klanten als dat intern in onze eigen organisatie ook voelbaar is. Wij hechten veel waarde aan ons team (iedere week lunchen we samen, hebben het ‘hartje van de week’ etc.)

Bij Van Bergen kijken we écht verder dan de cijfers. Als accountant. Als belastingadviseur. Maar veel meer nog als specialist in ondernemerszaken. We zien kansen. Zoeken naar mogelijkheden. En denken vooruit. Vanuit hart voor de zaak.

Van Bergen. Hart voor de zaak