Skip to main content

Vacature (assistent) Accountant Samenstelpraktijk

Ben jij in staat om cijfers uit financiële administraties te lezen? Kun je die vertalen naar een jaarrekening en de klant in een goed gesprek helpen bij het bereiken van zijn persoonlijke en zakelijke doelstellingen? Of wil je dat graag leren?Wil jij meer worden dan een gemiddelde accountant op een doorsnee kantoor?

Dan is Van Bergen Ondernemerszaken The place to be & work!
Als (junior assistent) accountant samenstelpraktijk ben of word je veelzijdig en werk je direct voor onze cliënten aan administraties, jaarrekeningen en verricht je ook fiscale werkzaamheden. In een prachtige werkomgeving!

Wat ga je doen?
Voor ondernemers in het MKB waaronder ZZP’er, middelgrote en grotere ondernemingen in allerlei branches verzorg jij, samen met ons team, de administratie, jaarrekening en de fiscale werkzaamheden. Op een plek waar je kunt werken maar evengoed kunt lachen en jezelf kunt zijn. Want dan sta je in jouw kracht!

Bij ons krijg je de ruimte en faciliteiten om je te ontwikkelen in jouw eigen tempo! Uitgaande van eigen ambities, jouw groei is immers onze groei. Dat alles in een platte organisatie, gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen.

Wat wij vragen:

  • Je bent bezig met een HBO accountancy of vergelijkbare opleiding of hebt deze afgerond;
  • Relevante werkervaring is een pré;
  • Je bent ondernemend ziet kansen en vertaalt die in jouw werk;
  • Je hebt uitstekende communicatie vaardigheden;
  • Je werkt hard maar houdt ook van gezelligheid op de werkvloer.
  • Je houdt van een werksfeer waar je elkaar verder helpt en in elkaar geïnteresseerd bent.

Word jij warm van deze vacature? Kom langs voor een kop koffie. Dan kun je proeven van onze sfeer. Uiteraard hebben we uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een marktconform salaris, een goede pensioen-, fiets-, studieregeling en dergelijke.

Van Bergen Ondernemerszaken
Wij bestaan inmiddels 60 jaar, hebben een team van 14 medewerkers en zijn een hecht familiebedrijf. Wij zijn innovatief, betrokken, persoonlijk en ondernemend met een hart voor de zaak. Waar ieder ertoe doet en we samen het verschil maken voor onze klanten.

Klinkt dit alles als muziek in jouw oren? Neem contact met ons op en maak kennis met Van Bergen Ondernemerszaken in hartje Nijmegen. Stuur jouw CV + motivatiebrief naar info@van-bergen.nl (t.a.v. Jeroen van Bergen & Maerten Kurdela). Uiteraard staat het je vrij telefonisch contact met ons op te nemen!

 

Van Bergen. Hart voor de zaak