Over ons

Meer dan vijftig jaar geleden startte Jan van Bergen accountantskantoor Van Bergen in Nijmegen. In 1962 begon dit accountantskantoor aan de Hengstdalseweg. Inmiddels staan er vanuit ons kantoor aan de Waldeck Pyrmontsingel rond de 13 medewerkers voor u klaar. Nog steeds klein genoeg om echt betrokken bij uw onderneming te blijven. Maar als kantoor met de nodige kwaliteitskeurmerken en met een hart voor de zaak in staat om u in alle specialismen op topniveau van dienst te zijn.

vanbergen_overons
vanbergen_overons

Betrokken

Samen streven naar een succesvolle onderneming is ons doel. Wij kijken niet alleen naar uw zaak, maar ook naar u als persoon. Wij geven gevraagde en ongevraagde adviezen. Eerlijk en oprecht. U kiest uw eigen pad binnen Van Bergen, zodat u zich prettig en gehoord voelt.
Dat is volgens ons samen ondernemen.

Persoonlijk, met het hart
Ondernemen doe je met hart en ziel.
Wij zijn altijd bereid om met u mee te denken en zoeken samen met u naar effectieve oplossingen. Niet alleen tijdens kantooruren, maar 24 uur per dag. Ondernemen kent geen tijden, maar gebeurt dag in en dag uit. Op ieder moment van de dag, met het hart.
Daarom doen wij er ook alles aan om u te behandelen met het hart. Even binnenlopen kan altijd. Wij weten wie u bent. Om u nog beter te leren kennen, ondernemen wij graag activiteiten met onze klanten. Op deze manier staan wij op een laagdrempelige en persoonlijke manier voor u klaar. Wij hebben een hart voor ú en voor úw zaak.

Laagdrempelig
Aangezien ondernemen veelal niet tussen 9 en 5 gebeurt, staat Van Bergen ook buiten kantooruren voor u klaar. Vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week zijn we bereikbaar. Dat betekent niet dat u dag en nacht met uw cijfers bezig moet zijn. Maar wel dat u op ieder moment kunt bellen als u met ondernemersvragen zit of een klankbord wilt voor nieuwe ideeën.

Innovatief
Wij helpen u graag met ondernemersvraagstukken. Dat doen wij door op een innovatieve manier te werken. Met het online platform ‘Mijn dossier’ kunt u op ieder moment en op iedere locatie bij uw eigen gegevens. Wij werken met de nieuwste software pakketten. En daarnaast zijn wij 24/7 te bereiken via diverse kanalen. Wij volgen graag de laatste trends en ontwikkelingen, zodat wij de oplossingen voor uw vragen van morgen al klaar hebben liggen. Zodat uw zaak niet alleen nu, maar ook in de toekomt gezond blijft.

Hart voor historie
Dat we echt zaken doen met ons hart, spreekt ook uit onze huisvesting. De voormalige vrijmetselaarsloge waarin we gehuisvest zijn, is een monument dat we met respect voor die historie in ere houden. Eens per jaar doen we mee aan de monumentendag. En alle andere dagen van het jaar staan onze deuren open voor belangstellenden. Loop gerust eens binnen om een kijkje te nemen onder de sterrenhemel van de vrijmetselaars.

Kwaliteit
Kwaliteit is voor Van Bergen ondernemerszaken een cruciale factor.

Met Van Bergen heeft COCON een kwalitatief en betrouwbare accountant, waarbij met name de persoonlijke benadering heel erg aanspreekt.

Gertjan SteendamCocon

Van Bergen ondernemerszaken is een betrouwbare partij, prijstechnisch in orde en reageert snel.

Chris LelieveldtBouwbedrijf Lelieveldt b.v.