Werken bij

60 jaar geleden startte Jan van Bergen accountantskantoor Van Bergen in Nijmegen. Het familiebedrijf bestaat uit een hecht team van meer dan 13 medewerkers dat doorgroeit naar een team van ongeveer 15 medewerkers. Een jonge vibe, een gezellig team, innovatief en ondernemen met het hart is hoe je ons team kunt omschrijven.

Momenteel hebben we onderstaande openstaande vacatures:

Open sollicitatie

Bij Van Bergen Ondernemerszaken staan we ook zeker open voor open sollicitaties. Zie jij jezelf werken in ons team voor een functie in accountancy of fiscale praktijk?

Stuur dan je open sollicitatie (CV + motivatiebrief) naar info@van-bergen.nl (t.n.v. Jeroen van Bergen, Maerten Kurdela).

 

Werken bij Van Bergen Ondernemerszaken

Wij ondernemen met hart voor de zaak. Als kantoor met de nodige kwaliteitskeurmerken zijn wij in staat om de klant in alle specialismen op topniveau van dienst te zijn.

Je werkt in een gezellig team in het hartje van Nijmegen. Afgezien van de basis kernwaarden als professionaliteit en integriteit zijn onze kernwaarden bovendien: ‘samen met elkaar’, ‘met het hart’ en ‘Innovatief.

Samen met elkaar Samen streven naar een succesvolle onderneming is ons doel. Dat alles zorgt voor een hechte groep. Op een laagdrempelige manier gaan we met elkaar om: persoonlijk, informeel, met humor en gezelligheid. Een en ander zorgt voor een hechte band met elkaar. Door effectieve samenwerking, kunnen we efficiënt te werk gaan en de klant persoonlijk behandelen.
Met het hart Ondernemen doe je met hart en ziel. Wij tonen betrokkenheid naar elkaar, zowel zakelijk als privé. Wij kennen elkaars werkzaamheden, valkuilen en positieve eigenschappen. Wij kennen elkaar, zoals vrienden elkaar kennen. Zodat de betrokkenheid, motivatie en plezier voor het werk alleen maar toeneemt.
Innovatief Geen saai, grijs kantoor, maar een innovatieve, flexibele en creatieve organisatie. Wij hebben geen 9 tot 5 mentaliteit, maar een 24/7 mentaliteit. Jij mag werken op de manier waar jij je prettig bij voelt. We gaan mee met de digitale wereld om de klant nog beter van dienst te kunnen zijn, maar ook om onszelf verfrissend en jong te houden.

Onze slogan is ‘hart voor de zaak’, maar dat kan naar ons idee alleen worden nagestreefd bij onze klanten als dat intern in onze eigen organisatie ook voelbaar is. Wij hechten veel waarde aan ons team (iedere week lunchen we samen, hebben het ‘hartje van de week’ etc.)

Bij Van Bergen kijken we écht verder dan de cijfers. Als accountant. Als belastingadviseur. Maar veel meer nog als specialist in ondernemerszaken. We zien kansen. Zoeken naar mogelijkheden. En denken vooruit. Vanuit hart voor de zaak.

Van Bergen. Hart voor de zaak