VACATURE: (Junior) Assistent Accountant

By 31 oktober 2019december 8th, 2020Nieuws

Werken als (Junior) Assistent Accountant bij een accountantskantoor in het hartje van Nijmegen? Dan hebben wij bij Van Bergen Ondernemerszaken dé perfecte vacature voor jou!

Wat ga je doen?
Als Junior Assistent Accountant werk je direct voor onze klanten aan administratieve zaken, het samenstellen van eenvoudige jaarrekeningen, het uitvoeren van controlewerkzaamheden en het voorbereiden van de aangiften OB en IB. Wij zijn een klein kantoor en hierdoor heb je de mogelijkheid om snel dingen te leren en mee te kijken met onze accountants.

Team Van Bergen Ondernemerszaken
Meer dan vijftig jaar geleden startte Jan van Bergen accountantskantoor Van Bergen in Nijmegen. Het familiebedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met 10 medewerkers. Nog steeds klein genoeg om echt betrokken bij een onderneming te blijven, maar als kantoor met de nodige kwaliteitskeurmerken “klein maar fijn” en in staat om de klant in alle specialismen op topniveau van dienst te zijn.

Je werkt in een gezellig team in het hartje van Nijmegen. Afgezien van de basis kernwaarden als professionaliteit en integriteit zijn onze kernwaarden bovendien: ‘samen met elkaar’, ‘met het hart’ en ‘Innovatief.

Samen met elkaar Samen streven naar een succesvolle onderneming is ons doel. Dat alles zorgt voor een hechte vriendengroep. Op een laagdrempelige manier gaan we met elkaar om: persoonlijk, informeel, met humor en gezelligheid. Een en ander zorgt voor een hechte band met elkaar. Door effectieve samenwerking, kunnen we efficiënt te werk gaan en de klant persoonlijk behandelen.
Met het hart Ondernemen doe je met hart en ziel. Wij tonen betrokkenheid naar elkaar, zowel zakelijk als privé. Wij kennen elkaars werkzaamheden, valkuilen en positieve eigenschappen. Wij kennen elkaar, zoals vrienden elkaar kennen. Zodat de betrokkenheid, motivatie en plezier voor het werk alleen maar toeneemt
Innovatief Geen saai, grijs kantoor, maar een innovatieve, flexibele en creatieve organisatie. Wij hebben geen 9 tot 5 mentaliteit, maar een 24/7 mentaliteit. Jij mag werken op de manier waar jij je prettig bij voelt. We gaan mee met de digitale wereld om de klant nog beter van dienst te kunnen zijn, maar ook om onszelf verfrissend en jong te houden.

Onze slogan is ‘hart voor de zaak’, maar dat kan naar ons idee alleen worden nagestreefd bij onze klanten als dat intern in onze eigen organisatie ook voelbaar is. Wij hechten veel waarde aan ons team (iedere week lunchen we samen, hebben het ‘hartje van de week’ etc.)

Bij Van Bergen kijken we écht verder dan de cijfers. Als accountant. Als belastingadviseur. Maar veel meer nog als specialist in ondernemerszaken. We zien kansen. Zoeken naar mogelijkheden. En denken vooruit. Vanuit hart voor de zaak.

Wat wij bieden:

 • Een uitdagende baan voor minimaal 32 uur waarbij jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat
 • Een omgeving waar je het beste uit jezelf kunt halen
 • Een professionele en persoonlijke werksfeer binnen een platte organisatiestructuur
 • Een marktconform salaris
 • Een goede werksfeer op een mooie locatie in het hartje van Nijmegen

Wat wij vragen:

 • Afgeronde studie in Accountancy HBO/WO
 • Je hebt de ambitie om te groeien
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en schriftelijke vaardigheden
 • Je hebt een proactieve houding
 • Je gaat klantgericht te werk
 • Je kunt goed werken in een teamverband
 • Je bent goed in plannen en organiseren

Zie je jezelf werken en ontwikkelen als (junior) assistent accountant in ons team?
Solliciteer dan direct! Stuur je CV + motivatiebrief naar info@van-bergen.nl (t.n.v. Jeroen van Bergen, Maerten Kurdela).

Van Bergen. Hart voor de zaak