Vacature Administratief medewerker

Ben jij administratief medewerker met ambitie, combineer jij zelfstandig werken met perfecte financiële administraties en word je gelukkig van klantencontact en interactie met collega’s?

Dan is Van Bergen Ondernemerszaken dé place to be (& work)!

Voor ongeveer 100 ondernemers, in alle branches en van ZZP’er tot muziekfestivals verzorg of begeleid jij achter en vóór de schermen de boekhouding. Je werkt met (bijna) alle voorkomende software pakketten zoals Minox, Twinfield, Yuki, Exact, Unit4 maar ook Moneybird, E-boekhouden en dergelijke. Jij wilt gaan voor een volledige en actuele financiële administratie, een op orde zijnde management rapportage, bereidt de BTW aangifte voor en zorgt dat de administratie klaar is voor het samenstellen van de jaarrekening. Ben je daarnaast op zoek naar een werkplek waar je je verder door kunt ontwikkelen? Bij ons krijg je die ruimte!

Wat wij vragen: Je hebt een afgeronde MBO/MBA of SPD of HBO opleiding, of relevante werkervaring, ervaring met ICT en vaktechnische applicaties en een positieve dosis energie. Je werkt hard maar bent ook in voor wat gezelligheid op de werkvloer.

Word jij warm van deze vacature? Kom langs voor een goede kop koffie. Dan kunnen we het in onze prachtige werkomgeving hebben over het werk en de uiteraard uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede pensioen-, fiets-, studieregeling en dergelijke.

Van Bergen Ondernemerszaken
Wij bestaan inmiddels 60 jaar, hebben een team van 13 medewerkers en zijn een echt familiebedrijf. Ervaar onze vibe, maak kennis met ons fijne team en onze leuke klanten. Van Bergen Ondernemerszaken, innovatief en ondernemend met een hart voor de zaak. Met een hart voor elkaar, voor onze klanten en voor de samenleving.

Klinkt dit alles als muziek in jouw oren? Kom solliciteren bij Van Bergen Ondernemerszaken in hartje Nijmegen.
Stuur jouw CV + motivatiebrief naar info@van-bergen.nl (t.a.v. Jeroen van Bergen & Maerten Kurdela).
Uiteraard staat het je vrij telefonisch contact met ons op te nemen!