Skip to main content

Ronald Smitjes RA verbindt zich aan Van Bergen Ondernemerszaken

By 1 september 2020december 8th, 2020Nieuws

Ronald: ‘’Jeroen en ik kennen elkaar nog van de middelbare school en hebben samen onze studie voor registeraccountant afgerond aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Daarna zijn we ieder onze eigen weg gegaan. Jeroen en ik hebben nooit het persoonlijke contact verloren en sinds kort ben ik ook werkzaam bij Van Bergen Ondernemerszaken. Ik treed daar op als accountant in vaktechnische vraagstukken en bijzondere opdrachten. We combineren daarvoor onze kennis en langdurige ervaring.”

Loopbaan
Na mijn studie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam ben ik gestart bij KPMG in Amsterdam. Na een aantal jaren opdrachten voor grote ondernemingen gedaan te hebben ben ik overgestapt naar De Zeeuw & De Keizer (huidige Crowe Peak) in Nijmegen. Bij dat kantoor heb ik diverse adviesopdrachten uitgevoerd voor het bedrijfsleven in Nijmegen en omgeving.

In 1995 ben ik overgestapt naar het bedrijfsleven en ben werkzaam geweest bij verschillende bedrijven, variërend van detailhandel tot stukproductie in de machinebouw en woningcorporaties.

In 2007 heb ik mij gevestigd als zelfstandig adviseur en diverse opdrachten uitgevoerd, met name op het gebied van financiële en fiscale risicobeheersing.

Naast een grote interesse voor de wondere wereld van financiële beheersing en processen heb ik ook altijd een voorliefde gehad voor onderwijs. Sinds 1998 ben ik verbonden als docent aan universiteit Nyenrode en vanaf 2010 tevens aan hogeschool Fontys. Nog steeds combineer ik het uitvoeren van opdrachten in het bedrijfsleven met het geven van onderwijs in accountancy.