Netwerk bijeenkomst: Hoe krijg ik nieuwe apparatuur gefinancierd?

By 12 december 2013december 8th, 2020Nieuws

In crisistijd is het van belang om uw groeikansen met mogelijkheden te kunnen grijpen. Uw onderneming kan optimaler functioneren als er om economische redenen vervangingen of uitbreidingen in apparatuur kunnen worden gedaan.
Vaak heeft u hiervoor de financiering van uw bank nodig. Maar zo’n kredietaanvraag kost u in de regel veel tijd en geld, waarbij het resultaat de laatste jaren meestal teleurstellend is. Het niet kunnen financieren wordt daardoor mogelijk een remmende factor op de groei of de winstgevendheid van de onderneming.

De financiële wereld zal nooit meer hetzelfde zijn
Ook deze crisistijd opent nieuwe mogelijkheden voor hen die durven én kunnen. Hoe krijgt u toch uw noodzakelijke financiering voor uw nieuwe plannen voor elkaar?

Operational lease iets voor u?
Van Bergen biedt u op vrijdagavond 17 januari de mogelijkheid in een kort tijdsbestek kennis te nemen van een andere financieringsmogelijkheid, namelijk de operational lease. Tony Hengst van Adleco zal u de voors- en tegens van deze financieringsvorm toelichten. Aansluitend kunt u genieten van een informele netwerkborrel en een leuke ijshockey wedstrijd in het Triavium.

Noteer nu vast in uw agenda:
Vrijdag 17 januari
In de VIP ruimte in het Triavium in Nijmegen

Programma:
18:00 inloop en ontvangst
18:15 stamppotten buffet
18:45 presentatie
19:30 einde presentatie aansluitend een borrel
20:15 ijshockey wedstrijd Nijmegen Devils-HIJS Hokij Den Haag
23:00 einde ijshockey wedstrijd met netwerk borrel

Aanmelden:
Geef u kosteloos op vóór 13 januari 2014. Stuur een e-mail met uw bedrijfsnaam en naam/namen naar info@van-bergen.nl o.v.v. deelname netwerk bijeenkomst Hoe krijg ik nieuwe apparatuur gefinancierd?. Of bel ons: T (024) 323 38 23.