Maak Mariken mede mogelijk

By 10 maart 2016december 8th, 2020Nieuws

Theatergroep Kwatta is een gevestigde naam in het Nederlandse jeugdtheaterbestel. Zij behoort tot de negen jeugdtheatergezelschappen die structurele ondersteuning vanuit de landelijke overheid ontvangen. Kwatta’s voorstelling Mismuis werd bekroond met de IPAY Victor Award, Kwatta’s voorstelling Dissus, verdwaal mee in de Odyssee ontving de Zilveren Krekel. Vorig seizoen toerde Kwatta door de VS en Canada met Manxmouse, in 2016 gaat Kwatta’s Love that dog op buitenlandse tournee.

Kwatta’s nieuwe jeugdtheatervoorstelling Mariken is succesvol op 14 februari jl. in première gegaan in de Stadsschouwburg Nijmegen. Mariken is gebaseerd op het prijswinnende en verfilmde boek van Peter van Gestel.

Kwatta is vanwege veranderingen in het culturele klimaat genoodzaakt om commerciëler te denken. En wat is geschikter als uitgangspunt dan het oer-Nijmeegse verhaal Mariken?

Maakt u de voorstelling Mariken van Kwatta mede mogelijk?
Met Mariken gaat er een banner mee op tournee met de logo’s van de ondersteunende bedrijven die Mariken ondersteunen. Deze wordt bij elke voorstelling in de foyer geplaatst. Zie bijgevoegde flyer voor alle speelbeurten van Mariken.
Bent u geïnteresseerd in sponsormogelijkheden? Neem contact op met Gerda van de Kamp, zakelijk leider van Theatergroep Kwatta: gerda@kwatta.info of 024 3600588.