Skip to main content

Let op! Vraag op tijd NOW 2.0 aan

U moet uiterlijk 31 maart 2022 bij het UWV een aanvraag indienen voor de definitieve vaststelling van de NOW-subsidie als u over de tweede aanvraagperiode (juni, juli, augustus en september 2020) een voorschot NOW 2.0-subsidie ontvangen heeft. Hiervoor kunt u gebruik maken van dit speciale formulier.

Als u nog wacht op een derden- of accountantsverklaring, dan moet u toch de aanvraag tijdig indienen. Op het aanvraagformulier moet u dan aangeven dat u nog bezig bent met de benodigde verklaringen. U heeft 14 weken de tijd om na het indienen van de aanvraag de derden- of accountantsverklaring na te sturen.

Het is belangrijk dat u de aanvraag op tijd aanvraagt! Als u de definitieve vaststelling niet op tijd aanvraagt, loopt u namelijk het risico dat u de ontvangen NOW-subsidie volledig moet terugbetalen.

Loket ook open voor NOW 3.0
Inmiddels is het loket ook open voor de aanvraag van de definitieve berekening van de derde aanvraagperiode (oktober t/m december 2020) van NOW 3.0 en sinds 31 januari 2022 ook voor de vierde (januari t/m maart 2021) en vijfde (april t/m juni 2021) aanvraagperiode NOW 3.0. Het loket is open tot en met 22 februari 2023.

Heeft u vragen over de aanvraag NOW 2.0 of 3.o? Neem dan contact op met Van Bergen Ondernemerszaken.

Bron: Fiscount