Emre Bolat

Administratief medewerker

Mijn naam is Emre Bolat en ik ben sinds kort in dienst bij Van Bergen Ondernemerszaken als administratief medewerker. Ik heb de ROC-opleiding junior assistent accountant afgerond. Tijdens mijn opleiding heb ik bij twee bedrijven stage gelopen en dit is mijn eerste officiële baan na mijn studie.

Bij Van Bergen Ondernemerszaken zorg ik ervoor dat alle administraties up-to-date blijven. Dagelijks houd ik de cijfers bij door gebruik te maken van ons digitaliseringssysteem (automatische bankkoppeling, Scan & Herken). Dit doe ik in diverse programma’s zoals Minox, Yuki, Moneybird, Exact en straks ook via Twinfield.

Met de huidige technologie is het mogelijk het ideaal complex te gaan bereiken dat uw financiële administratie zo actueel is, dat u ‘real time’ informatie heeft en daarmee de benodigde management informatie heeft om uw bedrijf te runnen. Dat geeft weer een kans, wij kunnen daar weer iets voor u betekenen vanuit onze adviesrol. Het een en ander versterkt elkaar zo, en dat helpt u om zo goed mogelijk te kunnen ondernemen.

Met mijn functie kan ik zowel voor mijn collega’s als voor de klanten iets betekenen. Ik help u graag met administratieve zaken.

Mijn doel is niet om alleen administraties te boeken of te controleren, maar de gehele administratie zelfstandig onder de knie te krijgen. Uiteindelijk wil ik uitgroeien tot een zelfstandige assistent accountant die ook de jaarrekeningen samenstelt en rapportages genereert. Ik heb nog een lange weg te gaan, maar gelukkig heb ik de wil en het zelfvertrouwen om mijn passie uiteindelijk voor elkaar te krijgen!

Vanbergen_team

Het team